NederlandsNederlandsEnglishEnglishDeutschDeutsch

Welkom op de website van het SamenwerkingsVerband van Jachthoornkorpsen (SVJ)

Dit is de homepage van het Samenwerkingsverband Jachthoornkorpsen. Het doel van deze samenwerking is het in stand houden van de jachthoornbezetting alsmede de daarmee verbonden traditionele waarden. Meer over dit unieke samenwerkingsverband vindt u op deze website. 

Begonnen op kleine schaal is het SVJ reeds uitgegroeid tot een sterkte van zo'n 16 aangesloten korpsen. Jaarlijks vinden gezamenlijke muzikale evenementen plaats, zoals jachthoorndagen en play-inn's welke op wisselende plaatsen worden gehouden. Ook is men jaarlijks te zien en te horen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. 

Ook in de toekomst hopen wij - naast onze zelfstandige korpsoptredens - weer een aantal gezamenlijke optredens te mogen verzorgen, waar wij u graag begroeten. Indien men interesse heeft in, of inlichtingen wil hebben over het fenomeen Jachthoornkorps dan kan men zich in verbinding stellen met het Samenwerkingsverband Jachthoornkorpsen.

 

Uitgelicht

Oproep voor het organiseren van de play-inn zat 25 oktober 2014

Aan alle aangesloten verenigingen van het SVJ

Wij zijn als commissie op zoek naar een korps dat de play-inn voor dit jaar zou willen organiseren.

Urk heeft de mogelijkheid onderzocht maar zag geen kans, Den Helder richt zich op hun jubileum in 2015, WTK en Hilversum hebben de play-inn van 2013 georganiseerd, Kudelstaart die van 2012 en Krimpen in 2010. Wij hopen dat er een korps zich geroepen voelt om 2014 op zich te nemen. Het zou jammer zijn als ook deze SVJ activiteit niet door zou gaan.

Benodigd voor een play-inn zijn twee aparte repetitieruimtes en een locatie om het concert te geven.

Wij hopen op een positieve reactie